yoga every damn day / kokeilussa yogobe

sunset

Olenkin kertonut, että olen aikamoinen joogafani. Minusta jooga on ihana kombinaatio haastavaa hikitreeniä ja rauhoittavaa lepohetkeä. Kun kroppa kaipaa huolenpitoa ja mieli rauhaa, turvaudun joogaan. Minulla on erikoinen suhde joogaan - rakastan sitä palavasti, mutta en harrasta sitä säännöllisesti. Tekosyitä on monia - väsymys, ajanpuute, liian kaukana sijaitseva joogakoulu tai ''sen oikean'' joogaopettajan puute. Kun sain ehdotuksen kokeilla joogaa kotona Yogobe-nettijoogapalvelun kautta, oli pakko tarttua tilaisuuteen! 

Sain siis itse vaikuttaa siihen missä, miten ja mihin aikaan joogaan. Olimme juuri lähdössä Millan kanssa reissuun ja päätinkin kokeilla miten nettijooga toimii lomalla.

Kokemus oli ihana! Täytyy kyllä myöntää, että olin laiska joogi - lomamme kesti vain viikon, eikä minulla riittänyt malttia istua paikallani, kun ympärillä oli niin paljon kaikkea uutta ja jännää mitä piti ehtiä tehdä ja kokeilla!

Mutta ne hetket kun pysähdyin, avasin läppärin ja uppouduin - edes vartiksi - joogan maailmaan, olivat ihania. Yogobessa on suuri valikoima eripituisia ja -tyylisiä videoita, joten olen varma että jokaiselle löytyy sopiva. Laajasta videokirjastosta löytyy videoita niin suomeksi kuin myös englanniksi, ruotsiksi ja norjaksi. 

Parasta mielestäni on se, että saa itse päättää millaisen joogaharjoituksen tekee: 10 minuutin mindfullnesstuokio pitkän päivän päätteeksi vai puolen tunnin energisoiva flow ennen työpäivää.

yogobe
yoga

Nyt sinullakin on mahdollisuus tutustua Yogobeen ja joogailla 30 päivän ajan täysin veloituksetta!

Toimi näin:

Luo tunnukset Yogoben sivulla ja  syötä koodi  ''ANIFREI'' kohtaan Kampanjakoodi.

Ihania joogahetkiä :)