Tallinn top 3: Vegan V Restaurant

vegavAnifrei
IMG_0975.jpeg

Viime viikonloppuna lähdimme Tallinnaan moikkaamaan ihanaa Adamaa ja viettämään aikaa meidän pienellä bloggaajaporukalla. Sää oli mitä mainioin - aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja asteita oli reilu 18! Tuntui ihan loppukesältä.

Viikonloppumme oli täynnä herkullista ruokaa, naurua, kahvittelua, kuvien räpsimistä ja älyttömiä vitsejä. Jäi todella hyvä fiilis ja paljon kuvia! Varautukaa siis yhteen jos toiseenkin Tallinna-aiheiseen postaukseen.

Paljastan myös sen verran, että videokamerakin taisi kulkea koko matkan ajan mukana... ;)

Matkustimme Tallinnaan heti aamusta, sillä meillä oli pöytävaraus Vegan V ravintolaan, johon meidän oli aivan pakko keretä! Kuka nyt haluaisi missata 3 ruokalajin lounaan hehkutetussa vegaaniravintolassa? Niinpä, ei kukaan.

Palvelu oli erittäin ystävällistä. Mulle se merkkaa todella paljon, sillä mielestäni hyvä asiakaspalvelu on miltei tärkein asia ravintolassa.

Ja sitten se ruoka... Ai että, se oli taivaallisen hyvää! Ottakaahan huomioon, etten ole vegaani enkä ole pahemmin tottunut maidottomaan ja lihattomaan ruokavalioon. Silti, oli maukasta eikä todellakaan jäänyt nälkä! Antakaa kuvien puhua puolestani....

veganv-anifrei5
veganv-anifrei
veganv-anifrei4
veganv-anifrei2
veganv-anifrei3

Ravintolasta lähdimme hymyssä suin ja kylläisen onnellisina. Jos olette lähdössä visiitille Tallinnaan, kanattaa ehdottomasti piipahtaa Vegan V ravintolassa! Suosittelen tekemään varauksen vähintään viikko etukäteen – ravintola kun on erittäin suosittu, niin paikallisten kuin turistienkin kesken.