Kevään suosikkikosmetiikka

Tänä keväänä pääsin tutustumaan uusiin kosmetiikkatuotteisiin, joista muutama päätyi heti mun suosikeiksi. Jos joku on hyvää peitevoidetta tai päivettävää kasvorasvaa vailla - keep on reading ;)

zuiimeikki

Zuii on uusi tulokas top 5 kosmetiikkamerkkeihini.

Tuotesarjan sydän ovat... KUKAT! Ihanaa, eikö?

Tuotteissa ei käytetä lainkaan vahvoja tai haitallisia kemikaaleja, lisäaineita tai täyteaineita. Kaiken lisäksi kaikki Zuii:n tuotteet tuoksuvat ruusuille! Tässä ovat mun lempparit:

Zuii Organic Colour Corrective Primer meikinpohjustusvoide (valitsin itselleni aprikoosin värisen vaihtoehdon, joka heleyttää harmaata ja tummia ihoalueita) 

ja aivan ihana Zuii Organic Sheer Stick huulipuna, joka tuoksuu taivaallisen hyvältä, kosteuttaa ja pysyy huulilla koko päivän!


 

Vihdoin ja viimein löysin luottotuotteen minun tummille silmänalusilleni! Hynt Beauty oli minulle täysin tuntematon merkki, kunnes ihanat Sugarin tytöt tutustuttivat minut luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan.

''Kaikki Hyntin tuotteet ovat PETA-sertifioituja ja vegaaneja, eivätkä ne sisällä talkkia, parabeeneja, nanopartikkeleita, petrokemikaaleja, synteettisiä säilöntäaineita tai gluteenia.''

Tämä Duet Perfecting Concealer on todella riittoisa ja peittävä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

IMG_0346.jpg

 

Ja viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä - Aco, joka on ollut jo pitkään yksi suosikkimerkeistäni.

Nämä Sun Kissed -voiteet tekevät ihostasi pehmeän ja päivettyneen. Tuoksu on mieto ja miellyttävä eikä tuote jätä ärsyttäviä rusketusraitoja tai tahmeaa tunnetta.

Self-tanning face cream

Sun kissed body lotion

aco

Onko kukaan teistä kokeillut näitä tuotteita? Entäs mitä suosikkituotteita teillä on tällä hetkellä?

Ihanaa vappuviikonloppua kaikille! :)