pieni rakas

 
amelie
 

..kiitos, että olet. 

Oli hetkiä kun pelkäsin, etten tulisi koskaan tapaamaan sinua. Pelkäsin, etten tulisi näkemään sinun ensimmäisiä askeleitasi enkä kuulemaan ensimmäisiä sanojasi. Pelkäsin, etten tule viettämään kanssasi aikaa tai viemään sinua huvipuistoon. Haaveilin (ja haaveilen vieläkin) siitä, että tulisit kertomaan ensimmäisestä ihastuksesta ja ensimmäisestä bestiksestä. 

Olisin voinut menettää kaiken ja vajota ikuiseen pimeyteen, jättäen kaikki rakkaat ihmiset tänne. Onnekseni sain kuitenkin jäädä. Nyt saan seurata vierestä kun kasvat ja kehityt, naurat, itket, tanssit musiikin tahtiin ja katsot keskittyneesti piirrettyjä. Saan nauttia sinun halauksesi lämmöstä ja ihanasta naurustasi. Sinun naurusi on maailman paras nauru. Minulla on sinua kamala ikävä heti kun lähden luotasi pois. Olet niin pieni, ettet tiedosta vielä tätä, mutta haluan kertoa että rakastan sinua älyttömän paljon. Vaikka olet pieni, viet todella suuren paikan sydämestäni. Ihan valtavan. Toivon, että tiedät, kuinka paljon sinusta välitän. Tädin pieni rakas.

 
I promise to love you forever — every single day of forever.

My little sweetheart, thank you for being you. 

The fear of never meeting you was almost unbearable. I feared leaving this beautiful world and my loved ones.

Thank God I got the chance to stay. I'm so thankful that I can see how you are growing up, day by day. Learning new things and discovering the world. I love to watch you dancing to the music, watching cartoons or laughing. Your laugh is the most beautiful sound I've ever heard. 

Even though you are a tiny little human, you own the biggest part of my heart. I hope you already know how much I love you.