kesälomalla

Viime aikoina blogin puolella on ollut melko hiljaista. Syynä tähän ei ole inspiraation puute, kiinnostuksen loppuminen bloggaamista kohtaan eikä edes kiire. Syynä tähän on... kesä! Eikä missään nimessä sellaisella huonolla tavalla.

Kun aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja lämpöasteet nousevat shortsikelin lukemiin, minulle on itsestään selvää ettei silloin istuta sisällä, läppäri sylissä ja näpytellä tekstiä. Silloin ollaan hyvässä seurassa, puistossa taikka terassilla, lenkillä tai leikkimässä kummitytön kanssa. Silloin nautitaan kauniista auringonlaskuista ja jätskistä Kaivarissa.

Vaikka teen 40 tuntia töitä viikossa, en vaan malta istua vapaa-aikana paikallani. On niiiin paljon tehtävää ja Suomen kesä on niiiiiin lyhyt. Pahoittelut siis siitä, että blogini on ns. kesälomalla, mutta minut vallannut "yolo" -fiilis ei taida lähteä pois lähiaikoinakaan.

Osasyynä tähän kesäfiilistelyyn on myös ne tärkeimmät sanat, jotka kuulin toukokuussa lääkärin suusta. Nyt, kun sain varmistuksen siitä, että olen terve (hiih, aina tuntuu niin mahtavalta kirjoittaa nuo sanat) olen halunnut ottaa kaiken ilon irti jokaisesta päivästä! Olen mennyt fiiliksen mukaan ja postaillut silloin, kun on tuntunut oikealta, kuten esimerkiksi nyt! Instagramista en tosin osaa pysyä erossa, eli jos teille tulee minua ikävä - puuhasteluani voi seurata täältä!

Ihanaa, aurinkoista ja nauruntäytteistä loppukesää, murut! Ja kiitos että jaksatte pysyä matkassa mukana.

P.S. Reilun viikon päästä mulla alkaa ihan oikea kesäloma. Pääsen jälleen kerran etelän lämpöön, tällä kertaa suuntana on Espanja! Hellehattu on jo hankittu! ;)