ihoni pelastus

anifrei-jurlique-3

Tällä hetkellä istun sängylläni ja melkein itkettää turhautumisesta. Ihoni kutisee joka paikasta ja sormeni ovat tulessa jatkuvasta raapimisesta. Ihoni on aina ollut herkkä ja todella kuiva, eikä syksyn kylmyys ja kuivuus auta asiaa lainkaan...  Mietin myös, mitä kaikkea olen iholleni vuosien aikana lätrännyt ja oikein puistattaa.

Kuinka usein kosmetiikkaostoksilla ollessani olen tehnyt valinnan esimerkiksi pelkän tuoksun perusteella? Kaduttaa, kun tajuan, ettei tuotteen laatua, alkuperää eikä ainesosaluetteloa ole tullut pahemmin mietittyä. Syöpätaustani huomioon ottaen jopa hävettää, että olen pitänyt kosmetiikan laatua miltei mitättömänä seikkana.

Nyt olen vanhempi ja kenties viisaampi (?!) ja haluan panostaa kosmetiikkatuotteisiin hieman enemmän. Omasta hyvinvoinnistahan tässä on kyse!

Olen jo kokeillut useiden luonnonkosmetiikan valmistajien tuotteita ja muutama onkin tullut pysyäkseen. Kun törmäsin Jurliquen tuotteisiin, ihastuin heti! Taivaallinen tuoksu, ihana koostumus, mutta ennen kaikkea - puhtaus ja laatu. Jurlique-tuotteiden raaka-aineet kasvatetaan luomu-maatilalla Etelä-Australiassa. Raaka-aineet jalostetaan Bio-Intrinsic menetelmällä, jolla kasvin teho-aineet saadaan talteen mahdollisimman tehokkaasti. Tuotteissa käytetään yli 95% luonnollisia raaka-aineita. Kuulostaa i-ha-nal-ta, eikö?

anifrei-jurlique-4
jurlique

Kärsinyt ja herkkä ihoni taisi löytää pelastuksensa. Ja niin myös tummat silmänaluset ;) Tämä antioksidanttinen silmänympärysgeeli kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä häivyttää tummia silmänalusia ja turvotusta. Geelin lisäksi on pakko kehua tätä kosteuttavaa kasvoöljyä! Öljy pehmentää ja suojaa ihoa ja tämä tuoksu on ihan mieletön! Ruusuille tuoksuvan öljyn levittäminen kasvoille ennen nukkumaanmenoa on aikamoinen luksushetki ja kuuluu nykyään mun iltarutiineihin. Tällaista beautytalkia tällä kertaa!

Onko kukaan teistä kokeillut Jurliquen tuotteita? Mitä piditte?

anifrei-jurlique-2

* tehty yhteistyössä Jurliquen kanssa