how to be single - osa 2

Lue ensimmäinen osa täältä.

anifrei-graffiti2
anifrei-panu

kuvat: Panu Kosonen / IG

4. Kehitä itseäsi

Sinkkuus on saanut minut jotenkin oikeasti sisäistämään että voin vaikuttaa täysin siihen, millainen olen. Minä, eikä kukaan muu. Mikään ei määrittele minua – ei työ, koulu, kaveripiiri eikä etenkään parisuhde (ainakaan enää!). Miksen käytä tätä sinkkuaikaa siihen, että panostan itseeni ja kehitän itseäni kaikilla elämän osa-alueilla? Yksi mielestäni parhaimmista sanonnoista kuuluu näin:

''Invest in yourself to the point that it makes someone else want to invest in you.''

Älkää vetäkö johtopäätöksiä, kyse ei tietenkään ole rahasta. Tai no, periaatteessa siitäkin. Mutta pointti on tämä: kun panostat itseesi ja kehität omia taitojasi, se taatusti huomataan. Käy kielikursseilla, joogatunneilla, aloita uusi harrastus, tee jotain, mitä et ole ennen tehnyt - vain taivas on rajana.

anifrei-graffiti3
anifrei-graffitiwall

5. Rakasta

Rehellisesti sanottuna, mua oikein puistattaa että jotkut ajattelevat rakkautta pelkästään romanttisena rakkautena. Rakkaus on niin paljon enemmän kuin pelkkä parisuhde! Tiedättekö sen tunteen kun katsoo jotain ja meinaa pakahtua rakkaudesta ja onnesta? Sellainen tunne tulee mulle joka kerta kun katson pientä kummityttöäni, vanhempiani, siskoani ja hänen miestään, kun leikin Fian kanssa, kun istun kavereiden kanssa kahvilla ja yhtäkkiä tajuan, että oon ihan älyttömän onnekas kun mulla on nää tyypit mun ympärillä... Muista, että vaikka olet sinkku, et elä rakkauden puutteessa. Muista, että ympärilläsi on paljon rakastavia ihmisiä, joiden puoleen voi aina kääntyä. 

anifrei-graffiti
 
Until you get comfortable with being alone, you’ll never know if you’re choosing someone out of love or loneliness.

6. Malta odottaa

Pidän itseäni todella hellyyden- ja huomionkipeänä ihmisenä. Sinkkuna on siis välillä hankalaa, kun ei voi käpertyä rakkaan kainaloon heti kun siltä tuntuu eikä kukaan ole välttämättä heti halimassa jos tulee paha mieli. Välillä on ollut tilanteita, kun olen ryhtynyt suhteeseen vain sen takia, että kaipasin sitä huomiota ja läheisyyttä, eikä sen takia että aidosti välitin. Hävettää kamalasti, mutta virheistä oppii! Eli vinkkini on tämä: älä ikinä IKINÄ hyppää suhteeseen jos jokin näistä on syynä (tai edes osasyynä): 

- et osaa olla sinkku ja sua ahdistaa ajatus, ettet ole parisuhteessa

- kaipaat vain huomiota ja seuraa

- kaipaat vain hellyyttä ja seksiä 

- et aidosti välitä nimenomaan siitä henkilöstä, vaan koko idea seurustelusta kuulostaa niiiin ihanalta

- haluat tehdä kaikkia kivoja parisuhdejuttuja, joihin olet tottunut

Toistan, jos päällimmäinen syy ei ole se, että haluat viettää aikaa juuri sen henkilön kanssa ja välität hänestä - älä ryhdy suhteeseen. Huijaat molempia ja jompaa kumpaa loppujen lopuksi sattuu.

Malta siis odottaa ''sitä oikeaa''. En kyllä itsekään tiedä uskonko siihen oikeaan, mutta lupaan tän: kun vastaan tulee sopiva henkilö niin kaikki palaset tosiaan loksahtavat paikoilleen. Tajuat heti, että tämän tyypin kanssa haluat viettää aikaa. Älä siis tyydy vähempään. 

Kuvat:  PANU KOSONEN / IG

Huomenna alkaa pitkään odotettu viikonloppu, joka on täynnä kivoja tapahtumia! Niistä lisää myöhemmin. Seuratkaa mua Instagramissa niin saatte pian tietää mistä on kyse! ;)