fuck cancer run

fuckcancer

Tasan kaksi vuotta sitten makoilin Meilahden sairaalassa lääkehouruissa ja odotin kantasolusiirtoa. Tänään juoksin 10 km syöpäsairaiden nuorten aikuisten puolesta. Itken onnesta, sillä olen erittäin kiitollinen ja onnellinen. On mahtavaa olla mukana näin tärkeässä kampanjassa! Fuck Cancer -kampanja starttasi tänään ja minulla on kunnia olla mukana. Olen äärettömän kiitollinen kaikille tukijoille, osallistujille, järjestäjille. Olette mahtavia.

 

Tämä päivä oli yksi elämäni tärkeimmistä päivistä. Oli hienoa huomata, kuinka moni lähti juoksemaan hyvän asian puolesta, kylmästä kelistä, sateesta ja tuulesta huolimatta. Kiitos ja kumarrus myös ihanille blogitytöille! Kiitos HannaSarandaAdama ja Sarah, että olitte mukana. 

 

Vielä pari päivää sitten ajatus siitä, että juoksen 10 kilsan lenkin oli naurettava. En ollut treenannut yhtään ja olo oli muutenkin heikko ja väsynyt. Mutta päätin tänään, kuten olin päättänyt viisi vuotta sitten diagnoosin saaneena, että en luovuta. Tahdonvoimalla mennään vaikka läpi harmaan kiven! 

 

En voi sanoin kuvailla, mitä tällä hetkellä tunnen. Ainakin iloa, surua, kiitollisuutta ja paljon paljon muuta.

On hienoa elää.

Lue koko tarinani TÄSTÄ.

fuckcancerrun
fuckcancerrun
 
It’s ok if you fall down and lose your spark. Just make sure that when you get back up, you rise as the whole damn fire.
— Colette Werden