great things happen...

...when you step out of your comfort zone.

anifrei-tallinna

Joskus on hyvä päästää irti ja luottaa. Luottaa siihen, että pärjää ja että kaikki järjestyy - tavalla tai toisella.

Vaikka olen suurimmaksi osaksi tyytyväinen luonteenpiirteisiini, vihaan sitä, että haluan aina tietää ratkaisun ongelmaan HETI kun sellainen ilmestyy. Olen kamalan kärsimätön enkä siedä odottelua. Mikäli elämässäni on epätietoisuutta, pyrin siitä heti eroon ja jos en onnistu - stressileveli nousee älyttömän korkealle. Haluan kaiken heti, NYT. Ja juuri niin kuin olin suunnitellut.

Mutta lienee sanomattakin selvää, että aina se ei onnistu.

Viime päivinä olen tajunnut, että näin on ehkä jopa ihan hyvä. Hyvä, etteivät asiat aina mene suunnitelmien mukaan. Hyvä, että välillä täytyy vaan heittäytyä ja luottaa. Pitää uskoa, että kaikki kääntyy parhain päin sekä luottaa omiin kykyihin selvitä vaikeistakin tilanteista. Eihän elämä tunnu kivalta jos pienikin epävarmuus tuottaa tuskaa.

Ikinä ei voi olla varma siitä, mitä huominen tuo tullessaan. On kuitenkin hyvä tajuta, ettei ole sellaista tilannetta mistä ei olisi ulospääsyä.

Nyt yritän taistella mun sisällä asuvaa ''ikuista stressaajaa'' vastaan ja... antaa olla. Yritän heittäytyä, luottaa ja päästää irti. Katsotaan, onnistunko saavuttamaan stressittömän zen-olon vai tuleeko lievä (ja välillä ei-niin-lievä) stressireaktio selkärangastani, oli tilanne mikä tahansa.

Miten te suhtaudutte tilanteisiin, joihin ei löydy heti ratkaisua?  Alkaako teitäkin ahdistaa vai annatteko asioiden edetä omalla painollaan?

glacial-bottle
anifrei-tallinna2