älä dissaa bloggaajaa

alppiruusupuisto

Kun Instagram feedit ja Snapchat storyt täyttyvät Alppiruusupuiston kukista ja smoothie bowleista, ymmärrän, että joitain se voi ärsyttää. Ymmärrän, että rajansa kaikella ja liikaa on aina liikaa. En kuitenkaan ymmärrä p*skaa asennetta.

Bloggaajana tiedän, kuinka paljon silmien pyörittelyä, vähättelyä ja ihmettelyä tämä harrastus (ja osalle myös ammatti) saa osakseen. 

''Ei tää oo oikeeta työtä.''

''Haha, ooksä joku bloggaaja vai?''

''Ei *ittu näitä bloggaajia kun on aina räpsimässä kuvia...''

Jotkut tykkää käydä bloggaajailloissa ja poseerata kameran edessä. Toiset tykkää vetää kännit Löylyssä huulet törröllään lauantai-iltaisin. Jotkut käyvät vapaapäivänä Nuuksiossa patikoimassa, toiset päivittelevät kuulumisia some-kanaviin ja suunnittelevat seuraavaa my day -videota. Jokaisella on vapaus valita ja vapaus tehdä sitä, mikä on omasta mielestä kivaa.

Me kaikki ollaan erilaisia ja meillä on erilaisia harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita. Jos ei pidä jostain, mistä toinen nauttii täysin rinnoin, pitääkö sitä tuomita? Onko muiden pilkkaamisesta mitään hyötyä tai iloa?

Ymmärrän, että pa*kanpuhumisen takaa löytyy usein paljon kateutta, katkeruutta ja epävarmuutta. Mikään ei kuitenkaan oikeuta arvostelemaan, vähättelemään tai haukkumaan toisen tekemisiä. Nauttikaamme siis omista jutuista välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Antakaamme muidenkin tehdä sitä, mistä ne tykkää - ilman ennakkoluuloja ja tuomitsemista.

#nytmenitunteisiin

Tässä vielä vähän lisää näitä upeita alppiruusuja ja blogin kautta saatuja kännykänkuoria, olkaa hyvät ;) 

idealofsweden

Phone case: iDeal of Sweden

alppiruusupuisto