pitäisikö mahtua muottiin?

Heippa ihanat! Täällä kirjoittelee erittäin väsynyt neiti, jonka jalat huutaa hoosiannaa salitreenien, korkokengillä kävelyn ja kahden tunnin lenkin jälkeen. Tällä hetkellä istun parvekkeella, kone sylissä, juon mehua jäillä ja nautin ihanasta kelistä. Kesä on vihdoinkin päättänyt palata! Ainakin joksikin aikaa...

Olen jo muutamaan otteeseen miettinyt blogiani ja sen sisältöä. Mahtuuko blogini tiettyyn muottiin? Mistä ja kenelle oikein haluan kirjoittaa? Olen lukenut vinkkejä,  kuten ''miten teet blogistasi entistä paremman'' ja saanut semmoisen kuvan, että tiukasti rajatut blogit ovat suosituimpia. Esimerkiksi ruokablogit, muotiblogit yms... Mutta mites nuo kaikki lifestyleblogit, jotka ovat tällä hetkellä kovassa suosiossa? Jos asia on tosiaan niin, että kun rajaan blogin teemaa saan enemmän lukijoita, niin hällä väliä! En kirjoita tätä menestyäkseni tai kasvattaakseni blogini lukijamäärää. Haluan, että tarinastani on muille hyötyä. 

Kun kuulin muutama vuosi sitten silloisen diagnoosini, luulin olleeni ongelmani kanssa yksin. Tunsin itseni pieneksi, yksinäiseksi ihmiseksi, jota kukaan ei ymmärrä. Ei ymmärrä sitä tuskaa ja pelkoa. Onnekseni löysin internetin ihmeellisestä maailmasta muiden sairastuneiden tarinoita ja kertomuksia. Silloin tajusin, että maailmassa on tuhansia ihmisiä, jotka ovat kamppaileet samanlaisten (ja joskus valitettavasti jopa pahempien) asioiden kanssa. Sitten jokin muuttui ja aloin uskoa selviäväni. Jos muutkin pystyvät, niin miksen myös minä? Vertaistuki on hieno asia. Oli sitten kyse sairaudesta, ikävistä muistoista tai mistä lie, niistä kannattaa puhua. Sitä vaan helposti kuvittelee, että muiden ongelmat ovat paljon pienempiä omiin verrattuna. Kokemusten jakaminen muiden kanssa on hyvin avartava kokemus. Olen erittäin ylpeä siitä, että uskalsin puhua. Avasin suuni ja kerroin suoraan, että nyt ei muuten mene hyvin. Enkä ole katunut sitä vielä kertaakaan. 

Sairaus on osa menneisyyttäni, mutta ei nykyhetkeä. En halua että blogini olisi ns. ''syöpäblogi'', koska elämäni ei onneksi pyöri sen ympärillä. En myöskään halua esittää, että minua kiinnostaa eniten esimerkiksi muoti, koska se ei pidä paikkaansa. Haluan, että blogini on juuri itseni näköinen. Olen kiinnostunut muodista, musiikista, taiteesta mutta myös valokuvauksesta, hyvinvoinnista, liikunnasta ja kokkailusta. Joskus tykkään postailla ''pinnallisia'' juttuja ja kertoa päivän asuistani ja lemppari kosmetiikkatuotteistani. Joskus (tai vähän useamminkin) jaan syvällisempiä ajatuksia ja pohdin elämän tarkoitusta. Enkä halua muuttaa mitään. Otan tietysti mielelläni vastaan ehdotuksia blogin suhteen, mutta en muuta sitä miellyttääkseni muita tai mahtuakseni paremmin johonkin muottiin. Let's keep it real.