5 lupausta

anifrei-syksy

1. Lupaan arvostaa pieniäkin asioita elämässä. Ainakin yritän kovasti muistaa, ettei mikään asia ole itsestäänselvyys. Kuolemanpelko saa aina pysähtymään ja ajattelemaan kuinka kiitollinen olenkaan kaikesta, mitä elämässäni on. Etenkin minua ympäröivistä ihmisistä.

2. Lupaan olla panikoimatta jos voinnissani tapahtuu pienikin hetkahdus ja lupaan olla heti ajattelematta, että kyse on varmasti syövästä.

3. Lupaan muistaa, kuinka suuri vaikutus omilla ajatuksillani ja asenteellani on hyvinvointiini ja pitää huolta siitä, että tunnen paljon enemmän rakkautta, kiitollisuutta ja iloa, kuin inhoa ja ärsytystä. Yritän hyväksyä kaikki omasta mielestäni ärsyttävätkin asiat sellaisina, kuin ne ovat ja antaa olla. Eihän siitä murjottamisesta ja valittamisesta ole loppujen lopuksi kun haittaa.

4. Lupaan sanoa päivittäin jotain positiivista muille. Olen ennenkin yrittänyt kehua ihmisiä, tuntemattomiakin, heti kun tuli sopiva hetki. Maailmassa on niin paljon vihaa, katkeruutta ja mustasukkaisuutta – miksemme yritä tasapainottaa sitä antamalla muille hyvää fiilistä ja kehuja? Eihän se ole mitenkään itseltään pois, päinvastoin!

5. Lupaan pitää huolta kehostani, joka on kärsinyt näiden vuosien aikana äärettömän paljon. Lupaan olla kiitollinen sille, että se jaksoi tosi hyvin kaikki rankat hoidot ja koettelemukset ja lupaan olla sille lempeä. Ajattelen vähän enemmän, mitä kroppaani laitan ja onko siitä minulle enemmän hyötyä kuin haittaa. Vaikka tykkään syödä silloin tällöin suklaata, juoda hyvää viiniä ja tanssia yömyöhään pöydillä – arkisin on tärkeää syödä terveellisesti ja liikkua, niin paljon kuin on mahdollista. Elimistöni ansaitsee huolenpitoa.

anifrei-syksy2

Tällaisia mietteitä tänään! Viime aikoina syöpä on pyörinyt tavallista enemmän mielessä ja te, ketkä seuraatte minua Instagramissa, varmasti tiedätte mistä on kyse. On ollut sellaista tunteiden vuoristorataa, että siitä on pakko tulla myöhemmin kertomaan vähän lisää ja jakamaan teidän kanssa, mitä mulle nyt 2,5 vuoden jälkeen kantasolusiirrosta kuuluu (ja miten kroppani yrittää edelleenkin palautua siitä). Pysykää kuulolla! :)

Psst, lähipäivinä on tulossa myös eräs superkiva arvonta Instagramin puolelle. Jos ette vielä seuraa tiliäni, pistäkäähän seurantaan niin ette jää mistään paitsi: @anifrei